Lägg till datortid på ett barns begäran

Ditt barn kan efterfråga ytterligare datortid i Kaspersky Safe Kids. Denna funktion gör det möjligt för dig att fjärrjustera Kaspersky Safe Kids-inställningarna efter behov.

Så här fungerar det

Några minuter innan den dagliga tidsgränsen för enheten är uppnådd visar Kaspersky Safe Kids ett meddelande för barnet om att tiden snart är slut. I programmets huvudfönster kan ditt barn klicka på Be om mer tid för att begära ytterligare datortid. Efterfrågan visas på My Kaspersky och din smartphone eller surfplatta med Kaspersky Safe Kids installerat.

Du kommunicerar ditt beslut till ditt barn med knapparna Tillåt eller Avböj. Ditt beslut visas automatiskt på ditt barns dator.

Det veckovisa schemat ändras inte.